Od aprila lete za Milano

Bez autora
Feb 17 2011

Crnogorska aviokompanija Montenegroerlajnz najavila je danas da će od 8. aprila početi da leti na liniji Podgorica-Milano. Nova linija, u okviru koje su planirani letovi tri puta sedmično, predstavljena je na Sajmu turizma u Milanu. Ukoliko tokom ljeta bude povećano interesovanje, biće uvedeni dodatni letovi. Podatak da iz Rima već ima četiri leta nedjeljno još je jedan pokazatelj povećanog interesovanja za Crnu Goru. Crnu Goru je u 2010. godini posjetilo 40.000 turista iz Italije, koji su ostvarili skoro 200.000 noćenja, što predstavlja značajan udio u ukupnom broju turista koji su posjetili Crnu Goru. Na milanskom sajmu turizma učestvuje više od 5.000 izlagača, od čega 61 odsto iz Evrope, 20 odsto iz Azije 20, a ima ih i iz SAD, Australije, Kanade.

Od aprila lete za MilanoCrnogorska aviokompanija Montenegroerlajnz najavila je danas da će od 8. aprila početi da leti na liniji Podgorica-Milano.

Kako se navodi u saopštenju, nova linija, u okviru koje su planirani letovi tri puta sedmično, predstavljena je na Sajmu turizma u Milanu.

Ukoliko tokom ljeta bude povećano interesovanje, biće uvedeni dodatni letovi, saopštio je Montenegroerlajnz.

Podatak da iz Rima već ima četiri leta nedjeljno još je jedan pokazatelj povećanog interesovanja za Crnu Goru.

Crnu Goru je u 2010. godini posjetilo 40.000 turista iz Italije, koji su ostvarili skoro 200.000 noćenja, što predstavlja značajan udio u ukupnom broju turista koji su posjetili Crnu Goru.

Na milanskom sajmu turizma učestvuje više od 5.000 izlagača, od čega 61 odsto iz Evrope, 20 odsto iz Azije 20, a ima ih i iz SAD, Australije, Kanade.

U okviru sajma održana je crnogorska turistička prezentacija i konferencija za medije i turoperatore.

Prezentaciju su ispratili najuticajniji mediji iz oblasti turizma i ekonomije što su: „Luoghi del Mondo", „TTG Italia", „I viaggi di Republica", „Easyvoyage.it", „Style", „Yacht Capital-Panorama Travel – Dove", „Travel Quotidiano", „Vogue", „Traveler" i dr.

Pored NTOCG i ministarstva održivog razvoja i turizma, na crnogorskom štandu svoju ponudu predstavili su, pored „Montenegro Airlinesa", „HG Budvanska Rivijera", hotel „Maestral" i turisticka organizacija Budve.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik